De pe la job...

Am inceput sa iau serios in considerare ideea ca ai mei clienti sunt afectati de vremea ploioasa de afara. Uite si cel mai recent exemplu...

Vineri dupa-amiaza... afara ploua, iar noi, cinci domnisoare simpatice, pierdeam vremea la job. La un moment dat intra un individ  rontaind o saorma. Ne uitam toate la el... Salutam...  Individul nimic.... Se invarte putin si da sa iasa. Se opreste cu mana pe clanta, se uita luuung la noi si zice: " Voi ce faceti aici toate cinci???".... pauza... "Hai, doua veniti repede dupa mine!"....
Individul pleaca... Noi pufnim toate in ras...:)) Mai zi ceva daca poti. :))
...
Ieri dupa-amiaza aceeasi poveste, de aceasta data cu doar patru domnisoare in peisaj... Bineinteles a urmat replica: "De ce sunteti numai patru azi?... A cincea-a unde-i?"..... Din nou hohote de ras :)).

To be continued... :))

O zi cat mai distractiva va doresc! ;)
XOXO

Comments

  1. unbelievable! ce sa mai zic? si pe mine ma afecteaza tare vremea de afara, dar nu ma stiu sa fi facut din acestea :) te pup!

    ReplyDelete
  2. Dar unde lucrezi cu inca 5 fete? :)) Ma intreb de ce e nevoie de atatea...

    ReplyDelete
  3. Suntem cinci in total, doua sunt dintr-un alt departament... E o simpla intamplare ca eram toate acolo in acelasi timp :))

    ReplyDelete
  4. Tot nu ai raspuns la intrebare. 5 fete, departamente, un tip care isi permite sa vina cu o saorma, altul care da ture si nu e intrebat ce vrea. Lucrezi la Leonardo? :)))

    ReplyDelete
  5. Si nici nu o sa mentionez unde lucrez... dar nu e Leonardo :))... iar nenea si-a permis sa intre cu saorma pt ca era prost crescut... Ce sa-l mai intrebi?:))
    PS: cred ca vezi mai multe personaje decat am descris eu, era unul si acelasi individ :D

    ReplyDelete

Post a Comment