Wednesday, May 23, 2012

De pe la job...

Am inceput sa iau serios in considerare ideea ca ai mei clienti sunt afectati de vremea ploioasa de afara. Uite si cel mai recent exemplu...

Vineri dupa-amiaza... afara ploua, iar noi, cinci domnisoare simpatice, pierdeam vremea la job. La un moment dat intra un individ  rontaind o saorma. Ne uitam toate la el... Salutam...  Individul nimic.... Se invarte putin si da sa iasa. Se opreste cu mana pe clanta, se uita luuung la noi si zice: " Voi ce faceti aici toate cinci???".... pauza... "Hai, doua veniti repede dupa mine!"....
Individul pleaca... Noi pufnim toate in ras...:)) Mai zi ceva daca poti. :))
...
Ieri dupa-amiaza aceeasi poveste, de aceasta data cu doar patru domnisoare in peisaj... Bineinteles a urmat replica: "De ce sunteti numai patru azi?... A cincea-a unde-i?"..... Din nou hohote de ras :)).

To be continued... :))

O zi cat mai distractiva va doresc! ;)
XOXO

5 comments:

 1. unbelievable! ce sa mai zic? si pe mine ma afecteaza tare vremea de afara, dar nu ma stiu sa fi facut din acestea :) te pup!

  ReplyDelete
 2. Dar unde lucrezi cu inca 5 fete? :)) Ma intreb de ce e nevoie de atatea...

  ReplyDelete
 3. Suntem cinci in total, doua sunt dintr-un alt departament... E o simpla intamplare ca eram toate acolo in acelasi timp :))

  ReplyDelete
 4. Tot nu ai raspuns la intrebare. 5 fete, departamente, un tip care isi permite sa vina cu o saorma, altul care da ture si nu e intrebat ce vrea. Lucrezi la Leonardo? :)))

  ReplyDelete
 5. Si nici nu o sa mentionez unde lucrez... dar nu e Leonardo :))... iar nenea si-a permis sa intre cu saorma pt ca era prost crescut... Ce sa-l mai intrebi?:))
  PS: cred ca vezi mai multe personaje decat am descris eu, era unul si acelasi individ :D

  ReplyDelete