Weekend On The Road

Pentru ca weekendul care a trecut se anunta a fi unul ploios, am descis sa il petrecem intr-un mod cat mai placut... Adica la Spa ;) Asa ca ne-am urcat in masina si am pornit frumos (si cand zic frumos ma refer Formula 1 style) spre... Targu Mures.
Probabil va intrebati de ce tocmai Targu Mures? Well, destinatia a venit cu recomandari foarte bune din partea colegelor mele, asa ca am zis sa incercam.
Si uite asa am aterizat noi la Hotel President. Trebuie sa stiti ca eu nu imi dau gratis cu parerea decat daca ori sunt foarte dezamagita, ori foarte incantata de situatie. In cazul de fata, o sa mergem pe a doua varianta.
Primul lucru care m-a impresionat a fost dimesiunea camerei. Era huge! Pe bune, cea mai mare camera de hotel in care am stat pana acum... Era atat de mare incat oboseai daca o strabateai dintr-o parte in cealalta. Patul era, evident, pe masura, mare si super confy, astfel incat am luat serios in considerare ideea de a ma muta cu totul in el.
Aqua Rock Spa este si el foarte frumos, cu o multime de facilitati, bai si saune care mai de care mai interesante, toate incluse in pret si dedicate starii noastre de bine.
Evident ca dupa atata balaceala si reaxare ni s-a facut foame. Si unde altundeva sa mancam decat La Loti. Daca ajungeti la Targu Mures trebuie neapart sa va opriti acolo. Mancarea este extraordinara (ca la bunica mea acasa :D) si ieftina... Cand a venit tanti cu nota, nu imi venea sa cred. De fapt cred ca preturile sunt normale, doar ca ne-am invatat noi prost cu scorurile exorbitante din Sibiu... Asa ne trebuie daca locuim intr-un oras cu fite. :P
Poze nu am decat una facuta in graba pe drum... Nici macar cu mancarea, can you believe it?! Imaginati-va ca imi era ata de foame si pofta incat nici de Instagram nu am mai avut chef. :))








Comments