Epopeea Mary-Lou Manizer


V-am mai zis eu ca acesta nu este un blog de beauty, dar anumite produse vin insotite de o adevarata aventura, asa ca nu ma pot abtine sa nu o impartasesc.
Oficial, ma pot declara fericita posesoare a unui iluminator Mary-Lou Manizer.
Aparent este dumnezeul iluminatoarelor, multi functional si foarte luminos, numai o aura de ingeras desupra capului nu iti ofera... ^_^
Singura problema era ca minunea asta era de negasit... Dupa indelungi cercetari si strabatut doua orase in lung si-n lat, Andra mea a intrat in posesia "fardului minune". Bucurie mare!
Ce este si de ce atat de mare tam-tam?... O sa va povestesc imediat....
Cu vreo cateva luni in urma mi-a povestit Andra despre o pudra iluminatoare fantastica, pe numele ei Mary-Lou Manizer de la The Balm. Aflase de ea de pe un blog faimos de beauty si s-a gandit sa impartaseasca din intelepciune.  
Ce face ea (pudra)?
Toate bune si frumoase, dar dupa atata ridicat in slavi, il vroiam si eu
Se putea altfel? Asa ca la dragalasa intrebare "Ce iti doreste inimioara de ziua ta?" Ghiciti ce am raspuns? ^_^ 
Si uite asa epopeea continua... Norocul nostru a fost ca la Marionnaud a dat Andra de niste domnisoare simpatice care ne-au trecut numele pe waiting list, cu promisiunea de a ne contacta in momentul in care fardul minune aterizeaza in magazin.  Waiting list!!! Va dati seama? I felt so important!
De aici au mai trecut vreo 2 luni.... Doua luni in care, de cate ori aterizam la mall, faceam o oprire la Marionnaud sa verific statusul "comenzii".
Asta pana in ziua in care, plictisita de asteptare si ramasa fara b-day present, am zis ca ar fi cazul sa o lasam balta. Mare mi-a fost surpriza cand, la doua zile dupa, ma anunta Andra incantata ca minunea e aici.Evident ca pana am intrat si fizic in posesia pudrei a mai trecut o saptamana... pentru ca viata...Dar azi pometii mei lucesc frumos ca ai unui top model asa ca ma declar fericita...  A meritat toata "distractia"!




Comments

  1. Indeed... tare greu cu Mary Lou :p
    Si da, you do have the supermodel glow ^_^
    Ma bucur ca a meritat asteptarea!

    ReplyDelete
  2. Acum va dati seama ca il vreau si eu ♥ dar totusi ar fi prea lunga asteptarea :(

    Enjoy it for all the rest of us humans, who can't ^_^

    ReplyDelete
  3. Multumesc pentru pretiosul cadou, fetelor! I love it! :-*

    ReplyDelete

Post a Comment