A Good Read: Cel Mai Frumos Gen De Femeie

Azi am citit un articol interesant, la recomandarea unei prietene care a ramas impresionata pana la lacrimi de el. Articolul se numeste: Cel mai frumos gen de femeie. Cum sa nu vrei sa-l citesti? 
Lecturez si trantesc sec: "I'm not that impressed."
NU-l critic, pentru ca nu sunt in masura. Adevarul fiind spus, articolul este frumusel si foarte bine scris. Tot respectul pentru talentatul autor.
Ideea articolui mi-a dat de gandit. Totul are o aura realista... pana in punctul in care incepe fictiunea si se indeparteaza usor de realitate. De pe la mijloc, nu mai pare verosimil. Dar sunt curioasa cate femei s-au smiorcait dupa aceasta lectura...
Mi-au placut mult metaforele "femeie de bifat" si "femeia tapet". Toate ca toate pana cand am ajuns la "minunatul pachet" descris in detaliu si in multe paragrafe.  Poate ca sunt eu cinica sau insensibila si peste o saptamana ma razgandesc, dar eu nu cred ca acel gen de femeie exista. Acum unii dintre voi s-ar putea sa creada ca fie ma consider eu superioara, fie imi gasesc scuze pentru propriile lipsuri.... Isn't that cute? But it's wrooong! I just don't belive it.

Intr-o prima faza am zis ca baiatul vorbeste din sf-uri. De unde atata armonie intr-o fiinta? Am fost informata ca, de fapt, este descrierea iubitei lui. Daca e adevarat, e impresionant! 
Ati crede ca asta mi-a schimbat parerea... Well, not! Raman la ideea mea, genul asta de femeie nu exista. Si, mai mult ca sigur, nu se refera la un anumit "gen". 
Pot intelege, insa, ca este vorba despre o "EA" si dragostea imensa pentru aceasta femeie. Am putea sa-i spuneam "the one", desi nu am inteles niciodata complet conceptul. Dragostea aceasta contribuie la frumoasa imagine. Pana la urma asta si este... o imagine care se reflecta in ochii indragostitilui. Parca inima mea "mica si meschima" incepe sa induioseze.
Spre final, articolul asta mi-a adus aminte de niste cuvinte frumoase rostite de jumatatea mea "Eu nu sunt perfect si nici tu nu esti perfecta... Dar suntem perfecti unul pentru celalat.". 
Eeeh, v-am zis eu ca incep sa induiosez.... :D


Si pe aceeasi tema: Cel mai frumos gen de barbat. Don't get me started on this one... Se aplica teoria de mai sus. Enjoy! ;)




Comments

  1. Am primit un comment Anonim, pe care talentata fiind am reusit sa-l sterg :D. Si spune asa:
    "Asa arata doi oameni indragostiti si care se iubesc cu adevarat. Nimic nerealist, doar natural si simplu. Chiar si dupa aproape 3 anisori... e la fel :). Because it's real - true love will never fade."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu contest ultima fraza, I like it and I agree.
      Imaginea e in continuare nerealista, nu are cum sa fie numai fluturasi roz si unicorni tot timpul... :D
      Apreciez comentariul si felicitari ;)

      Delete
  2. Am citit articolul printre randuri si tot mi s-a parut ca am pierdut cam mult timp cu el. Contul lui de instagram e mult mai interesant! Asa m-am prins eu ca prietena lui este o "absolutely fabulous" si pare mai degraba "femeia de bifat/femeia tapet", dar cine sunt eu sa judec... maybe she really has it all :D

    ReplyDelete
  3. Mda, era sa cad de pe scaun de ras cand am aflat:)). Ma indoiesc in continuare ca acel "gen" de femeie exista. Dar nu judec pe nimeni.
    Poate "copiii" sunt indragostiti si fericiti... sau e doar o stategie de markenting... :D

    ReplyDelete
  4. Update: L-a citit si Sorin (obligat fortat) si dupa ce a ras bine a concluzionat: "Well...that's retarded!" E oficial...suntem toti insensibili.

    ReplyDelete
  5. In mod clar, poate parea siropos... si nu exclud faptul ca autorul scrierii are tendinte criminale atunci cand iubita lui manifesta mici scapari - sa nu uitam ca daca nu le mentioneaza, asta nu inseamna ca nu exista. E in final o descriere de sentimente ale unui indragostit, insa daca macar o data ai iubit cu adevarat, n-ai cum sa nu il intelegi ;). Iar asta o spun din experienta proprie, trecuta fiind prin cateva relatii in care am crezut ca am aflat ce e dragostea :).

    You will know what I am talking about... at the right moment.

    ReplyDelete
  6. @Andra: Tell Sorin "Welcome to the club"
    @Anonim: Mi-a placut fraza "autorul scrierii are tendinte criminale atunci cand iubita lui manifesta mici scapari".. Priceless :D

    ReplyDelete

Post a Comment