Festivalul International de Film Transilvania Sibiu 2013




Orasul nostru este in haine de sarbatoare. Nu se termina bine un festival, ca imediat incepe altul.

Daca nu ati stiut, intre 19 si 23 iunie 2013, se va desfasura Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) care va face din Sibiu scena unor adevarate celebrari cinematografice. Punctul de atractie va fi Piata Mare, unde spectatorii vor fi rasfatati cu proiectii speciale, concerte, seri tematice, petreceri si dezbateri.
Daca inca nu sunteti entuziasmati, vi se mai pregateste o surpriza. Zdob si Zdub vor concerta, anul acesta in Piata Mare, intr-un spectacol programat joi, 20 iunie, de la ora 19:30. 
Cei sase moldoveni simpatici sunt cunoscuti pentru modul unic in care combina rock-ul si folclorul romanesc/moldovenesc. Daca nu vreti sa ii ratati, mai trebuie sa stiti ca biletele costa 25 lei si le puteti gasi incepand cu 29 mai la: Agentia teatrala (Bd. N. Balcescu nr. 17), Libraria Humanitas, infopoint-urile de la Casa Luxemburg si Piata Huet, Einstein Café, Kulturhaus Café si Atrium Café. Biletele vor putea fi achizitionate si online, de pe site-ul www.tiffsibiu.ro. 
Concertul va fi urmat de premiera filmului "Funeralii fericite", o comedie savuroasa cu Horatiu Malaele in dubla ipostaza, de regizor si actor in rol principal.


Enjoy the show!




Comments