My first Pink Box


It's here! :D
Nu stiu cati dintre voi ati auzit de conceptul Pink Box, dar pe mine m-a atras inca de la inceput.
Ce este Pink Box?
Cutiuta roz iti aduce lunar 5 produse full size sau travel size pe care sa le testezi. Cel mai interesant este elementul surpriza. In fiecare luna cutiuta soseste cu alte produse minunate pe care le descoperi abia dupa ce curierul iti bate la usa. You can have a Christmas morning every month!

Primul meu Pink Box a sosit chiar azi! Sa vedem ce contine:
1Crema hidratanta si calmanta de zi DERMAGLINCrema de zi cu unt de Shea si Hamamelis pentru ten normal / uscat. Cu o compozitie unica de minerale ofera o hidratare imediata si de lunga durata.
2 Pearl Drops Hollywood Smile foloseste o pudra de perle asiatice unice care elimina cu blandete petele si placa bacteriana de pe smaltul dintilor redandu-le albul si stalucirea naturala, in timp ce oxigenul activ accelereaza albirea fara a cauza daune sau sensibilitate.
3. Parfumul B.U. FREE SPIRIT dezvaluie sentimentul libertatii de expresie in functie de starea de spirit si de dorintele celei care il poartă, sustine creativitatea si entuziasmul stilului de viaţă liber, optimist.
4. Keune Care Line Vital Nutrition sampon si balsam cu minerale esentiale, proteine si Provitamina B5, destinate parului poros, deshidratat, degradat .
5 Galangal - Cunoscut la nivel mondial si ca ghimbir albastru, acest condiment isi are originile in Asia si poate fi intalnit in majoritatea supelor sau a preparatelor cu noodles. Galangalul are o aroma fascinanta, oferindu-ti libertatea sa experimentezi savoarea asiatica in confortul de acasa... Gata, ma apuc de gatit! :D

Ca si parere personala, este foarte relativ daca produsele din cutiuta se potrivesc sau nu fiecareia dintre noi. Asa ca elemetul surpriza poate fi cu doua taisuri. :D Mi s-ar parea o idee mult mai buna de cadou.
Desi, cred ca m-ar fi incantat mai mult varianta lunii februarie :D, experienta Pink Box a fost una pozitiva.
In curand o sa incerc si LuluBox :D.

To be continued...



Pics by me :D

Comments

  1. Dap, e cam cu 2 taisuri elementul surpriza. Stii ca in februarie le-am verificat ca o nebuna pagina de facebook pana am aflat exact ce contine si am comandat-o mai mult pt ceai :p. Dar e f cute si luna asta si eu am ramas cu esentialul: vin in vizita pt ca gatesti!

    ReplyDelete
  2. E bine ca ai prins esentialul :)) Gatesc, promit! :P

    ReplyDelete

Post a Comment