London - Part 2

Deja imi e dor de Londra! In ultimul timp, replica mea preferata este: "It's so awesome!". Fraza se potriveste de minune cu frumoasa capitala si cred ca am repetat-o la fiecare colt de strada.
M-a frapat aerul clasic al orasului si oamenii amabili care fac conversatie in lift fara sa te cunoasca sau iti ofera indicatii pe un ton mereu vesel si relaxat. Snobismul este la el acasa, but I love it anyway!
Aventura peste mari si tari, a continuat cu o minunata plimbare la cele mai reprezentative monumente ale orasului. Am pornit nerabdatoare de la Palatul Buckigham, si dupa o scurta oprire in Parcul St James, unde am hranit vietatile :D, am poposit in Trafalgar Square. Trebuie sa spun ca vremea nu a fost tocmai prietenoasa. Nu am vazut soarele cateva zile, iar datorita vantului, palariuta a fost nelipsita din tinuta mea. Mda, februarie nu este tocmai o luna ideala pentru aceasta destinatie.
Urmatoarea oprire a fost la London Eye, de care eu m-am bucurat in mod deosebit pentru ca iubesc inaltimile. Aparent apreciez orice situatie in care nu ma aflu cu picioarele pe pamant... la propriu si la figurat.. :D Next on the list a fost Big Ben, destinatie urmata apoi de o sedinta foto la London Bridge.
Desi nu mi-a placut la fel de mult ca si Parisul (hi hi, simteam nevoia sa mentionez asta), astept cu interes sa ma intorc la Londra.... data viitoare intr-o perioada mai calda.

Enjoy the pictures!

The Buckingam Palace- The queen was home
London Eye
I made a friend in Trafalgar Square :D
My favourite view
Up in the sky
 Big Ben
London Bridge

Comments