Sunday, November 25, 2012

Sunday Brunch

Azi a fost o zi frumoasa!

Mereu mi-a placut ideea de Brunch... Mi se pare foarte chic... Poate pentru ca nu sunt o persoana foarte matinala si pot sa imbin doua mese intr-una singura, hi hi!
Asa ca azi, dupa ce am dormit mai mult decat planuiam (ca de obicei), am reusit sa ma pregatesc in timp record pentru mult doritul... Brunch la Lili's cu Andra.

Nelipsita cafea ( aka "lichidul negru al sperantei") si papita buna au fost urmate de o sesiune lunga de povesti interesante, idei nastrusnice si muuulta veselie. In cazul nostru nu se putea altfel. :DPlimbarica de dupa si sesiunea de poze (spre deliciul Andrei care si-a luat foarte in serios rolul de "impresar" :D) au facut ca atmosfera sa fie atat de relaxanta incat am si uitat ca doar peste putin timp ar fi trebuit sa ma opresc din visare si sa ma apuc de treburi mai serioase...


It was a wonderful Sunday!

XOXO


The Pink Bag by GuPa
Puss in Boots ar fi gelos :D


2 comments:

  1. Holla, hai sa strangem randurile bloggerilor sibieni, sa ne cunoastem si noi si poate reusim sa miscam impreuna muntii din loc. De fapt nu, ca nu ne deranjeaza muntii cu nimic. Dar poate bem o bere la vreun blogmeet :)
    Ce zici, te intereseaza pentru inceput asta: http://cemerita.ro/medias-blog-awards-ajunge-si-la-sibiu/ ?
    Tudor

    ReplyDelete
  2. Foooarte interesanta ideea. Multumesc frumos! ;)

    ReplyDelete