Thought of the day

Ati observat vreodata ca atunci cand oamenii sunt frustrati, complexati sau sunt pur si simplu nemultumiti de existenta lor incep sa caute nod in papura celorlalti?
Acest mecanism de aparare l-am remarcat tot mai des in ultimul timp. Presupun ca e mult mai usor sa-i judeci pe altii decat sa iti vezi de problemele tale. Viata altora este mereu mult mai interesanta...

Aseara am vazut un film foarte amuzant: A Thousand Words. Mi-a placut tare mult si mi-a ramas in minte o replica interesanta: "He will be much happier if he'll JUST LET IT ALL GO...". 
Buna idee, nu credeti? Daca am putea sa lasam la o parte toate problemele, frustrarile care se ascund undeva adanc in mintea sau sufletul nostru, cred ca am fi cu totii mult mai fericiti.

JUST LET IT ALL GO! ;)





Comments

  1. Nu intotdeauna e vorba de complexe si frustrari, poate fi si o simpla joaca a pisicutei cu soriceii. Daca soriceii nu fac fata confruntarii sau conflictelor, asta nu inseamna ca pisicutele au alt scop decat distractia :)).

    ReplyDelete
  2. Astea-s singurele explicatii pe care le-ai tinut minte de la cursuri? Vad ca tot insisti pe ele...

    ReplyDelete
  3. Fiecare a inteles exact ce a vrut din blogul acesta :))

    P.S. Indivizii la care fac eu referire nu vor recunoste niciodata ca au frustrari/complexe/probleme... Dar, inevitabil, vor incerca sa se apere :))

    ReplyDelete
  4. Tot ce am scris pana acum este din observatie directa :D

    ReplyDelete
  5. Slabut... ar fi trebuit sa stii de principiul proiectiei. Cand atintim acuzator cu degetul catre X, avem alte trei degete de la aceeasi mana indreptate catre noi insine. Mda, e intr-adevar o observatie directa :). Mai bine o lasai asa cu distractia... ieseai mai bine, dar nuuuu... tu vrei sa ma faci sa mor de ras :)))

    ReplyDelete
  6. Preocupat/a sa ma judecti cred ca ai cam pierdut din vedere partea cea mai importanta a postarii: concluzia... JUST LET IT ALL GO! E mai sanatos :))

    ReplyDelete
  7. De ce ai modificat commentul? :)) Lol. Ai emotii?:))
    Sanatos pentru cine? I'm just having a little fun darling :)) doar atat. N-am pomenit nimic de judging!

    ReplyDelete
  8. Am subliniat esentialul postarii, dar dupa cum am mai spus, fiecare a inteles ce a vrut din ce am scris... Have fun! ;)

    ReplyDelete

Post a Comment