Too much information?

In ultimul timp am descoperit, citit si comparat diverse bloguri pe diverse teme. Si dupa ce am frunzarit unele care ofereau foooarte multe informatii despre indivizii din spatele lor, mi-am pus intrebarea: cat de personal ar trebui sa fie un blog??? 
Este evident ca blogul fiecaruia este subiectiv si personal, pana la urma este vorba de intamplarile, gandurile, ideile fiecaruia dintre noi... Dar exista vreo limita? Cand stii ca oferi prea multe informatii?

Ma gandeam, de exemplu, ca eu nu am scris pana acum niciun blog de prezentare, de genul "Eu sunt X, lucrez pentru compania Y si in timpul liber imi place sa..., iar blogul meu este despre...". Mi se pare foarte sec!  In plus, daca eu ofer toate informatiile, ce mai ramane de descoperit? Unde mai e doza de mister si cam ce credeti ca s-ar intampla cu interesul cititorilor?

Astfel mi-am amintit si de o idee pe care tot pe un blog cred ca am gasit-o si zicea ceva de genul: In trecut oamenii mergeau la spovedit... acum isi fac bloguri. :)) M-a amuzat foarte tare!
Consider ca anumite informatii nu ar trebui facute atat de publice. Mi se pare ca "autorii" confunda ideea de blog cu cea de jurnal. Nu cred ca intereseaza pe nimeni ce pastile am luat eu cand am fost bolnava, ce cos mi-a iesit pe nas exact inainte de intalnire  sau cine mi-a cerut numarul de telefon intr-o zi cand nu-mi spalasem parul si mai aveam si o pata de ciocolata pe tricou. :)) Vi se par fascinante astfel de informatii, nu?
Deci raman la intrebarea: cat de personal ar trebui sa fie un blog? Ce impartasain si ce pastram oentru noi?

Hugs & kisses!




Comments

  1. Dar tu de ce ti-ai facut blog?

    ReplyDelete
  2. Depinde de fiecare cat si ce vrea sa "sheruiasca". Nu exista nici o limita. Fiecare apreciaza daca vrea sau nu sa ofere "prea multe informatii". Bineinteles ca unele informatii nu trebuie facute publice. Sunt sigur ca unde ai vazut acele anumite informatii si ti s-au parut ca nu trebuiau facute publice, mai exista inca de cateva ori atatea, inca mai exista mister. Deci sunt lucruri subiective. Din ele inteleg ceea ce nu ai zis la profil: iti plac pisicele, joci barbut, bei o cana de vin fiert in timp ce pictezi la lumina lumanarii, aprinzi o lumanare i felinar in plina zi si citesti oracolul din clasa a 7-a.

    ReplyDelete
  3. Cel mai usor e sa iti dai cu parerea. Important e de ce iti pasa tie cine ce scrie pe blog? Nu ai nimic mai interesant de facut? :))

    ReplyDelete
  4. Mi-a placut commentul asta :))Ai nimerit un singur lucru: imi plac "pisicele":))... Restul pozelor au fost inspirate de o seara cu fetele, la un vin bun pe o terasa boema din minunatul meu oras... seara cand s-a nascut si subectul blogului ;) Thanks for the comment!

    ReplyDelete
  5. Cat despre al 2-lea anonim... Imi dau cu parerea nu cu batul :))....Adevarul e ca uneori ma plictisesc, ca noi toti de altfel :P

    ReplyDelete
  6. cute pictures! Btw, I gave you an award..more details on my blog. :)

    xx
    Heel in Mint
    www.heelinmint.com

    ReplyDelete

Post a Comment