We like: Poema

Mall-ul nostru "fantastic" (sesizati ironia, da?) este groaznic de plistisitor si 90% din cazuri nu gasesti nimic special de achizitionat.  "Shopping at the mall" este de obicei este de obicei o totala pierdere de vreme, motiv pentru care eu prefer outlet-urile micute si cochete.
Cu toate acestea, recent am descoperit un nou magazinas dragalas: Poema. Mi-a atras atentia pentru ca e simplut si cochet, iar hainutele sunt elegante si delicate, respecta tendinte, iar preturile sunt accesibile. Nu debordeaza de calitate, dar treaca de la mine. :P
Cred ca aspectul care ma atrage este faptul ca arata precum un candy shop. Pretty colours everywhere... Eu personal, am gasit cateva exemplare dragalase de genti si pantofi. By the way, anul acesta se poarta lacul, asa ca daca sunteti fane, this is the place to go. ;)
Mai multe informatii gasiti pe Poema si pe pagina lor de Facebook. ;)

Enjoy the new colection!!!







Comments

  1. You like, we do not like...

    La Poema cand intri iti dau lacrimile de la plasticul din pantofi si din genti. E chiar un pic mai "aerisit" decat la Leonardo. In plus, calitatea e indoielnica... sau astia aduc la Sibiu toate resturile din sudul tarii (acolo au restul magazinelor deschise).

    ReplyDelete
  2. Fiecare are dreptul la o parere ;) Nu am zis ca ar fi haine sau pantofi de super calitate, dar sunt toate simpatice si frumos colorate. Nu neg, preturile ar putea fi mai mici in concardanta cu calitatea. Iar parerea mea e in comparatie cu alte magazine din mall-ul din Sibiu. Daca ai fost pe acolo ar trebui sa stii.
    Oricum, apreciez mereu o parere sincera... data viitoare poate nu mai e anonima ;)

    ReplyDelete
  3. Beautiful looks. Love the bags! I absolutely love your welcome message!! :)

    xx
    Heel in Mint

    ReplyDelete
  4. E superba colectia. Sunt curioasa daca avem si noi acest magazin in Cluj!? :X

    ReplyDelete
  5. Nu-i asa ca-i dragalasa colectia? Gaseti pe site locatiile, nu au multe in tara ;) :x

    ReplyDelete

Post a Comment