Blondes vs brunettes



... eterna discutie... Nu o sa aleg si nu o sa-mi fac reclama... desi Super BLONDE Puff e destul de evident :)).
Personal, nu am reusit sa inteleg aceasta dezbatere, cu atat mai putin pe cei care promoveaza o anumita tipologie. Pana la urma la ce se refera? La frumusete? personalitate? inteligenta? Ce demonstrezi pledand pentru una din variante? Cunosc femei extraordinar de frumoase atat blonde, ca si brunete, satene... chiar si albastre in cap :)) De asemenea, am intalnit domnisoare foarte toante indiferent de culoarea parului. Si atunci ce promovam? Care este, pana la urma, intrebarea? Ce tipologie prefera barbatii? E si asta o chestie. Pana la urma depinde de fiecare. Unii prefera blondele, altii domnite cu plete negre ca abanosul... Unii nu se obosesc sa aleaga si le-ar dori pe ambele, preferabil impreuna :)).
Consider ca intrebarea asta s-a nascut dintr-o mica frustrare intr-una din "tabere" (nu zic care), la fel si bancurile cu blonde sau motto-urile gen "Blondes/Brunettes do it better". Do what???
Pana la urma, treaba asta e o copilarie gen clasa a 5-a.
Spre exemplu, Marilyn Monroe era la originile ei un fel de satena. Cu toate astea i se spunea "Blonda Marilyn"... oare de ce? ;;)
Eu una m-am simtit mereu privilegiata ca m-am nascut blonda. Ma reprezinta. In final, totul se rezuma la personalitate si de aici la atitudine. Foarte importanta este capacitatea de a te simti bine in pielea ta, fara sa te compari cu altii.
Just be yourself este cea mai buna alegere!

Si la final, o mica recomandare de filme: Gentelmen prefer blondes (1953).
& Breakfast at Tiffany's (1961)

Have a lovely night!

Comments

  1. Citeam postarea ta ma gandeam numai la asta: http://www.youtube.com/watch?v=reTnN7Hogys

    ReplyDelete
  2. Good one! Like I said "Unii nu se obosesc sa aleaga si le-ar dori pe ambele, preferabil impreuna :))"

    ReplyDelete

Post a Comment