Toddlers & Tiaras


...sau despre cum sa-ti distrugi psihic copilul.
Cine n-a vazut sa se uite. "Toddlers & Tiaras" e un reality show pe Travel & Living despre concursuri de frumusete pentru copii. Pana aici nu e nimic iesit din comun, doar ca emisiune asta n-are nicio legatura cu copii si cat de dragalasi sunt ei. Este un show (a freak show) despre niste mame frustrate care, in tinerete, erau niste frumuseti, dar s-au casatorit prea devreme, au facut copii si si-au ratat sansa de a castiga un titlu de "Miss somenthing". Si astfel, pentru a scapa de sentimentul de neimplinire, casnicele mame (ca doar nu va imaginati ca ele au un job real) isi impopotoneaza plozii care mai de care si ii inscriu in nenumarate concursuri de frumusete. Asta se intampla pe principiul "daca eu n-am reusit, va reusi copilul meu".
E atat de cretin si trist in acelasi timp sa vezi fetite frumoase (de 4--7 ani) machiate pana in dinti, coafate in zece feluri, autobronzate, defiland in tinute de bal si facand exact ce le dicteaza coregraful... totul pentru o coronita de care mamitica sa fie mandra.
How sick is that? Probabil peste 15 ani mamicile acestea "minunate" vor fi surprinse ca odraslele lor vor ajunge niste parasute drepresive si dependente de felurite substante.
O intrebare care imi sta pe creier este: cine organizeaza aceste "evenimente"? All these people should be in therapy.

Comments